lørdag den 23. februar 2013

Det der med overblik

I vinterferien startede jeg på at male trapperummet. Helt lys pistagefarvet, fed farve. Planen er så at det skal afsluttes denne weekend. Det er kun nederste etage, bare en ganske lille bid!

Det er så bare lige dét at under trappen er der et rum, "åbent" så vidt man kan se ind gennem trappetrinnene. Det er sådan et kombineret "spisekrammer" /forrådsrum. Et sted hvor en del ting lige stikkes ind på hylderne når det skal af vejen, værktøj, hobby artikler osv.

Havde egentlig tænkt jeg skulle vaske vægge ned fredag, men der kom en Million dollar Baby i vejen. I morges vågner jeg med tiltagende migræneagtig hovedpine, så ligefrem tidligt kom jeg ikke ud af den lille lyserøde tremmeseng. Og hey, aner I hvor lang tid det tager at tømme ud i sådan et rum? Det er jo fuldkommen latterlig lang tid! Nu er gulvet så fyldt med værktøj og ting.... Og en stor sort skraldesæk er også fuld, så lidt gavner det jo!

Væggen er malet, det tog jo en brøkdel af tiden. Skal have en tur til i morgen, og så er der den store opgave at sætte tingen tilbage. Tænker lidt på om det går at få nogen små kurve/ kasser 13*20*30 til hylderne, det vil både betyde at det ser pænere ud, at tingene ikke falder på gulvet når man mosler rundt der inde og at man nok enklere kan holde de enkelte ting sepereret. Men hvor finder man så lige det? Det værste er at jeg tænker at spisekammerdelen skal have en komtrastfarve, så det er ikke malet. Og en del af tingene vil skulle ud igen, endnu en anledning til at have kasser/ bokse.

Og hovedet er stadig ad helvede til! Havde en plan om at løbe op efter sønnemand, havde en plan om at bage "Helle boller" så de er klar til at stikke i ovnen når jeg kommer hjem med min mus. Så er det ikke moro at have et crapy hoved nej!

Ingen kommentarer: