lørdag den 16. april 2011

Hvorfor er det lige?

At tegnefilm skal være så rørende - lidt skræmmende, men de ender altid lykkeligt - sådan lidt pladderromantisk lykkeligt?! - men det er nok derfor jeg bedst kan lide at se tegnefilm, og ikke "voksenfilm" (altså ikke dén slags voksenfilm, vel!) Vi har set Rio i dag - vi slog hovederne sammen da vi begge skulle se væk, da den onde fugl kom ind i motoren på flyet...da vi var færdige med at ømme os var det overstået.


På vejen hjem fra cyklemanden faldt vi over et påskeferie tilbud - et sted hvor man kan male porcelænsmaling, man køber en "ting man vil male på" og så er der så vidt jeg kunne se en million farver at gå i krig med - "tingen" bliver brændt og man kan hente den igen. Det skal vi bare SÅ meget i morgen. Sønnen vil lave en skabelon til mig, hvis jeg laver en til ham - jeg får en kamel??? og han vil ha en påskehare..skal nok blive redi redi sjovt!


Fik kompenseret for min manglende løbetur i går morges - migræne agtig hovedpine og løb harmonerer ikke rigtig - men så løb jeg bare i dag - meget meget tæt på 6 km (istedet for de 4 der var planlagt i går).


Lige nu nyder jeg bare at det her ikke er lørdag før søndag der er den sidste dag i en weekend hvor man bare skal på job mandag - det er lørdag før søndag før mandag der er en fri dag - så godt!

2 kommentarer:

Hjalmar sagde ...

Hvis du stadig holder løbetræningen vedlige, så er det her, jo faktisk det bedste årstid at lave sin løbetræning, med alle de fantastiske dufte man møder når man løbetræner her om foråret :)


Forårshilsen

Hjalmar
Københavnske restauranter
http://københavnskerestauranter.dk/

iphone 4 reparation sagde ...

Lyder som en god dag :)


Hilsen

Henrik
iphone reparation
http://www.mobilreparationer.dk/