søndag den 13. marts 2011

Drømmetyder søges

Nogen gange har man de mærkeligste drømme. Men den her......HELT ærligt!

Jeg ligger i min seng, det er omkring ved 9 tiden om aftenen - jeg er syg - hovedpine eller noget, sønnemand er hos mig - det ringer på døren og han går ned for at lukke op. Han kommer op og siger der står 4 mænd der vil tale med mig. Beder ham sige de må komme igen en anden dag. Men det kan de ikke "det er vigtige ting - en K2" (hvad fan er en K2?).

Vi bor et andet sted - det er ikke rækkehuse, snarere klyngehuse med en stor fælles plæne med lidt træer i kanten. Vi sidder i køkkenet, de her 4 mænd - iført hvide miniskørt med henholdsvis blå og lyserøde smalle kante bånd i kanten. Og t-shirts.......De er meget forargede og oppe at kører, den ene læser noget højt - han har meget at læse, de andre sidder bare - De antyder at de har travlt, de skal nå alle husene i aften, det er jo vigtigt! - Jeg begynder at belære dem om at de jo så burde have delt sig, være gået ud to og to, den ene kunne læse op og den anden tage notater.

Det hele handler om at de synes at der er formange i foreningen der holder vilde fester under baldakiner på fællesarealet - og nu kommer der jo snart bryllups sæson med endnu flere udendørs fester. Det skal stoppes. Jeg siger så at dem der kom i går, de beklagede at der ikke bliver gift så mange nu som tidligere - jeg beder dem om at ensrette deres udtalelser så der ikke den ene aften kommer nogen der klager over få brylluper og den næste nogen der siger det modsatte. Det kan de godt se. Og så vågner jeg heldigvis.

Ellers har vi testet Postmuseets legeland på Købmagergade i dag. En noget mere "nede på jorden" oplevelse - to timer hvor sønnen styrtede rundt med breve iført en rød jakke, hat (håber ikke han nu har lus) og lædertaske og postsæk - absolut anbefalelsesværdigt til prisen: Gratis!!

I går var vi på bio for at se Gnomeo & Julie. Lidt over halvvejs slår det mig pludselig - "Hov, de dør jo, de begår jo selvmord - det vil min lille dreng ikke kunne tage" - 10 sekunder efter lander Gnomeo på hatten af en statue - pudsigt nok Shakespeare, der forklarer Gnomeo at han godt kender slutningen "på den her historie" Gnomeo sætter sig for at lave en ny slutning, og det lykkes så heldigvis.

Det var så den weekend, overvejer lidt om sønnens 1. kommunion skal være med frokost eller noget tebolle/kagehejs - altså vi er jo først retur fra kirke og reception kl ca 13.30 - det holder virkelig ikke max gør det ikke.....

4 kommentarer:

Mette sagde ...

hæ hæ - ja nogle gange er drømme virkelig underlige.
Én ting jeg kan hjælpe dig med ang drømmen er at en K2 enten er et bjerg (K2, også kendt som Mount Godwin-Austen eller Chogori, er verdens næsthøjeste bjerg, 8611 m højt, og ligger i bjergkæden Karakoram i Kashmir på grænsen mellem Pakistan og Kina.)

eller en en betegnelse for en skade på dit hus, der bruges når huset skal sælges og der skal laves en rapport over huset!

Mette sagde ...

PS:
I tilstandsrapporten bedømmes skaderne på en skala fra med seks trin:
* IB - ingen bemærkninger
* K0 - rent kosmetiske skader
* K1 - mindre alvorlige skader, som ikke har indflydelse på bygningsdelens funktion
* K2 - alvorlige skader, hvor bygningsdelens funktion vil svigte
* K3 - kritiske skader, hvor bygningsdelens funktion vil svigte og hvor det kan medføre skader på andre bygningsdele
* UN - undersøges nærmere, hvilket betyder at den bygningssagkyndige ikke kan overskue konsekvenserne af en fejl eller mangel.

Kristina sagde ...

ha ha, men så passer det jo med at en K2 er alvorlige ting - hvor filen har jeg fået det fra :0

Mette sagde ...

Du har vel bare hørt det i Nyhederne i farten...