lørdag den 30. januar 2010

Gad vide om nogen kan huske mig?

Jeg er her endnu, tror bare at jeg har fået en skrive blokkade... Tiden iler og der er masser af andre sysler der kræver mig. Siden sidst er der produceret masser af bukser, to sæt tøj - nej faktisk 3 det ene er bare en gave til en lille dreng. Der er blevet arbejdet rigtig meget også hjemme i sofaen uden for normal arbejdstid - men en eller anden måde må man jo kompensere for at man smutter lidt tidligere hjem, sønnemand ikke skal behøve blive i skolen længere end absolut hørest nødvendigt.
Sønnen er begyndt til spejder og han er stadig glad for det - var lidt bekymret da han insisterede på at komme igang. Men han klarede de første 5 gange inden kasseapparatet klingede. Fortalte ham at når først skjorten er købt, så fanger bordet og så går man et helt år - men indtil nu trasker han faktisk af sted med glæde hver eneste onsdag. Vi er tilmed kommet så langt at udsigten til at deltage i en lejr tur ikke afskrækker ham totalt. Moderdyret har fundet ud af at de onsdage er gode at løbe - men tilgengæld bliver de sidste 1-2 løbeturer om ugen foretaget på Fitnessdk's løbebånd - men det er vel også godt nok. Og indtil nu har vi trodset vind og vejr, lige bortset fra i forgangne uge hvor "vi" var ret nedlagte af hoste og lidt feber.

Da sygdommen var værst og jeg tilsidst måtte sætte mig op i sengen for at få hostet af vågner lille mand, sætter sig op og lægger armene om mig, "så så mor, jeg tror det er bedst du lægger dig ned og sover lidt mere nu!" - han er og bliver mors lille øjesten - som i dag tilmed har lært den i mine øjne lidt svære kunst at dele æggehviden fra æggeblommen .....Vigtigt at kunne når mor der normalt er lidt fedt forskrækket nu tilmed er på en af sine vanvids kalorietællerkure.... 5 kg er der røget på 4 uger. Tilgengæld må vi skrue ekstra op for lyden på fjernsynet om aftenen for at kunne høre noget for min rumlende mave.

Jeg må se om jeg kan være lidt mere flittig i fremtiden, jeg lover!

2 kommentarer:

Mette sagde ...

Jo da jeg husker dig :)
Man skal jo heller ikke skrive bare for at skrive vel... Kender det godt - omend at mine skriveblokader ikke vare helt så længe!
Hvor er sønnen heldig at gå til spejder - dét er altså en god ting ja det er - var selv spejder i mange år, må se at gøre en indsats for at Amalie får samme interesse.
5 kg på 4 uger - det lyder da vældig ok - har selv smidt 3 kg på 20 dage - så gik det simpelthen i stå og har ikke rokket sig ud af stedet andet end et par hundrede gram den ene eller anden vej. Tilgengæld kagler min mave ikke om aftenene ;)

Kristina sagde ...

Spejder er ikke lige "min" sport - men det er noget han helt selv er kommet på og han vil rigtig gerne, så skal jeg helt sikkert også støtte ham - og han har brug for noget socialt uden for skolen. Tror også man kan lære rigtig meget af at være spejder, så jeg håber også han holder ved...
troede jeg var tilbage på sporet - men synes ski jeg arbejder hele tiden :(