onsdag den 22. juli 2009

Legoland - check -

Nu er vi så 5 dage inde i vores fælles ferie. Sønnemand lagde ud med 4 dage i selskab med FDF, nogen arrangementer vi fandt i kommunes ferieunderholdningskatalog. De 4 dage formerede sig til 5 - og mor her blev totalt overtrænet i et desperat forsøg på ikke at arbejde alt for meget. Endte med 11,5 times træning på 7 dage - en hel del over normalen. Og jeg er faktisk stadig lidt øm i benene :-) Men så har vi også travet Legoland tynd i mandags, det har vi nemlig nået på vores "to do" liste. Lørdag måtte vi handle - kedeligt, men nødvendigt, samtidig købte vi en "ferie kupon" dims som sønnemand brugte lidt af. Søndag tog vi så tilbage til indkøbscenteret for at indløse bio-kuponen, som endte med at blive til "Peter Pedal på nye eventyr" og en tur hos "De gyldne måger". Det er så biotur nr 2 i denne ferie.... Mandag op tidligt som bare den, blot for at finde ud at at Legoland ikke åbner kl 9, men kl 10 - nå men så kom vi jo ind som de første - haha. Vi mødtes med kusine med familie og gennemlevede et par byger og fik prøvet en del forskelligt, ikke så vildt og voldsomt som sidste år for niecens datter er kun 2½ og ikke helt høj nok til alle forlystelserne. Til gengæld græd hun bitterligt da brandbil turen var overstået...Og desværre missede vi safaribilerne fordi vi ikke rigtig havde fattet at ikke alle forlystelser havde åbent til 21. Ved 22 tiden ankom vi til Skovdal kro - så idyllisk med kørertur på tværs af hovedvejene gennem skov og op og ned ad bakker - det var nærmest eventyrligt. Men så må jeg konstatere at jeg nok er lidt forkælet og har boet lidt for meget på Sheraton - synes ikke der var helt så rent på badeværelsesgulvet som jeg kunne have ønsket, og hvor var bademåtten? (minibaren, de 21 kanaler på tv og de tykke bløde dyner samt de scrabled æg med bacon) - nå men dejligt var det og forførende tæt på Givskud (Det ville Sheraton i Stockholm jo ikke være, vel!) - vi tilbragte en hyggelig dag i Givskud sammen med gode venner (og en million andre.....) og på vejen hjem stoppede vi lige i Jellinge, hvor vi checkede Jellingestenene ud - sønnen var mere benovet over gravhøjene end stenene. Og personligt undrede jeg mig over at den begravede præst tilsyneladende først giftede sig med storesøster, siden lillesøster - men begge døde så før ham....

Nå men i dag, da jeg egentlig havde satset på strand efter at ha hørt vejmeldingerne i radioen på vejen hjem, endte vi med at bruge kanalrundfart billetten fra feriekuponhæftet - en lang tur på 5 kvarter - hyggeligt.

Så må vi se hvad vejret byder på i morgen - turen til Avedøre holme er indstillet - tog den selv i fredags - 10 km.. havde glemt hvor mange bakker der var (op ad) og hvor meget det faktisk blæser der ude - ok for en mor, men knapt så sikkert at sønnemand vil nyde det. desuden havde de lukket halvdelen af ruten forbi Avedøreværket pga byggeri... bøller!!! Men naboen har anbefalet kirkegården, og der kommer vi jo hjævnligt forbi på lillesøster besøg - så det kan jo snilt slås sammen med en rulletur!

Ingen kommentarer: