søndag den 8. februar 2009

Hey, her er jo en blog

Ikke glemt, men heller ikke overrendt :-)
Og hvad sker der så i vores liv? ingen forandringer "just nu". Moderen arbejder, har lidt skidt samvittighed over at måtte lade sønnen passes mere end - moderen synes -

Men nu har vi ferie - og det skal voldnydes. Vi er allerede igang med at nyde, og tiden kommer ganske sikkert til at gå alt alt for hurtigt, lige som den plejer.

Har tænkt at vi skal til Sverige og handle lidt, har nogen svenske penge der brænder i min lomme - de ender nok med at brænde mere i sønnens lomme kan jeg tænke og så er der jo Legoworld som vi også skal lure lidt på.

Så har sønnen og jeg aftalt at vi skal rydde op i hans legetøj - der er massevis af forskellige figurer som han aldrig kan finde når han skal bruge dem - det må vi jo få styr på.

Men mest af alt skal vi altså hygge os en hel masse, det er helt klart en af vores spidskompetancer!

4 kommentarer:

Annette i Barcelona sagde ...

Håber i får voldhygget voldsomt meget ;-) Rigtig god ferie... og pas nu på med ikke at lægge for mange planer... det er jo ferie og der skal altid være plads til spontanitet ;-)

NYD DET!!

MrsBaloui sagde ...

SKYND JER at købe billet til LEGO World, hvis I mener det seriøst! Der er udsolgt torsdag-søndag...
God' ferie ellers ;)

Kristina sagde ...

Vi har købt billetter for evigheder siden, nu skal jeg bare kunne finde dem OG huske dem - gruer lidt for menneskemændgen, gad vide hvormange de slipper ind på en dag!?
@Annette - der er masser af plads til sponatnitet :-)

MrsBaloui sagde ...

Ja, for vi nåede ikke billetræset. Havde overhovedet ikke overvejet muligheden for udsolgt *SUK*

Heldigvis når Yngste så fastelavn i børnehaven - OG så er der jo skiferien lørdag ;-)