torsdag den 25. december 2008

Plads til dybde

Det er virkelig skønt at have ferie. Juleaften var lidt en oplevelse for sig selv. Mormor havde egentlig sagt hun ville komme ind med tog/bus - lige da jeg begyndte at stresse over at hun stadig ikke var dukket op ringede hun, hun havde enten rodet rundt i det eller også er hun virkelig ved at være seriøst gammel - hun var i hvert tilfælde stadig hjemme. Med en hævet fod. Måske foden havde forvirret hende? I hvert til fældt måtte vi hoppe i bilen i en rygende fart og suse op og hente hende - 25 km hver vej. det lavede lige som en hel del om på planerne om en nogenlunde afslappet aften. Maden var fin og vi hyggede os, men mormor skulle jo også køres hjem, så det blev vældig megen tid i bilen på en eller anden måde.
I dag har vi nulret rundt og hygget os - set lidt tegnefilm, leget lidt, spillet en hulens masse WII - det er ikke det mindst underholdende vi har prøvet til dato. Endte med den sære løsning på aftensmaden - "Vi går ned til Mc D - så får vi noget motion udendørs og noget "frisk" luft" men spørgsmålet er om ikke den motion blev sat tifold til??? - nå men det var nu rart nok lige at komme ud, selvom det var mørkt, koldt og fugtigt. I morgen går vi ned i biffen og ser en film.

Men når sønnen sover og roen falder på - så roder tankerne rundt. SÅ får jeg den der fandens lyst til at stike hovedet i busken og ikke komme frem før det hele er "overstået" - men spørgsmålet er om det hele nogen sinde bliver overstået. Den ene udfordring synes at afløse den anden, det ene svigt synes at afløse det andet. Man bliver klogere hele tiden! Også selvom man ikke altid forstår hvad og hvorfor det går som det går. En ting er sikkert, der er kun en man virkelig kan stole 100% på og man skal aldrig bryde egne principper. Heller ikke selvom det virker rigtig at gøre det lige på det tidspunkt hvor man gør det. I boksning gælder det altid om at holde paraderne oppe - og sådan er det også i det virkelige liv! lad aldrig paraderne falde, så bliver du bare ramt.

Man er sin egen lykkes smed!!!

Ingen kommentarer: