tirsdag den 14. oktober 2008

Der kom en mail

En af disse "kæde-veninde-mails" - Har vist set den før. Essencen er vist at man får dobbelt igen når man hjælper nogen. Lige præcis det vil jeg godt stille sprøgsmålstegn ved. Nå ja, hvis det er lige meget hvad man får igen, så er det vel sandt nok:-) Men heldigvis er det ikke alle der gengælder hjælp med dårlig opførsel!

Mailen afslutter med en pep talk - du kan hvad du vil, hvis du ønsker det tilstrækkelig nok, så vil det opfyldes - og send så denne mail til dine venner og et ønske vil opfyldes.

Men hvis nu dette ønske involvere en anden person, er det så tilstrækkeligt at jeg ønsker det? - Vil det så kunne opfyldes, hvis denne person ikke ønsker det lige så inderligt? - hvis nu denne person, som sådan kan overtales, hvis denne persons underbevisthed vil det samme - men personen er stærk som bare den, og vælger at "gøre det noget andet", vil mit ønske så kunne opfyldes?

Nå mail er videre sendt, ønsket er gjort - så må vi se hvad der sker!! Hvo intet våger, intet vinder, og noget at tabe er der faktisk ikke:-))

Ingen kommentarer: